fbpx

Uitleg van het MC netwerk: Recept aanmaken

 

Voor gebruikers met vragen staat hieronder aanvullende uitleg. Mocht u ook daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Op deze pagina ziet u een lijst met al uw recepten. Als dat er slechts één is, ziet u slechts één regel in deze lijst. Waarom: u ziet alleen de recepten waar u rechten voor heeft, als arts of als client.

Als u arts bent, kunt u een nieuw recept aan de lijst toevoegen. Dat kan door te klikken op de knop “Maak recept” die voor artsen te zien is rechts boven de lijst.

Bovenaan de lijst staat een zoekfunctie tot uw beschikking. Als u in het zoekveld tekst invoert en u klikt op “zoeken”, wordt de lijst beperkt tot de items die overeenkomen met uw zoektekst. Dat kan een naam of een deel van een naam zijn. Als u daarna klikt op “opnieuw”, wordt de selectie opgeheven en ziet u de complete lijst weer.

Rechts bij elk item van de lijst ziet u actie-buttons. De button “oogje” stelt u in staat om de detailpagina van het item te bekijken. De printer button (in de kolom “actie”) stellen u in staat om de recept details te printen.

Als u client bent en u wilt een recept accorderen en betalen, dan kunt u dat op de detailpagina die u bereikt door op de button met het oogje te klikken in de lijst. Links boven de receptgegevens die u daar ziet, staat een knop “accepteer” en “afwijzen“. U kunt daar us keuze maken door op de juiste knop te drukken. Let op: u komt alleen verder als u ook het vakje “akkoord met de voorwaarden” heeft aangevinkt.

Na accorderen wordt u doorgeleid naar de betaalsite. Na het afhandelen van de betaling klikt u op de knop “terug naar de webshop” en bent u terug in het netwerk.

Als u daarna weer klikt op de knop “terug / home“, komt u weer terug bij de overzichtslijst.

StartersessieMeld u aan voor de Microbiome Center starterssessie

Bedankt voor uw aanmelding!

IntervisieMeld u aan voor de Microbiome Center Intervisie

Bedankt voor uw aanmelding!