fbpx

Microbioom analyse:

Veelgestelde vragen

Wat cliënten meestal willen weten

Kan ik zo’n analyse zelf doen?

Jazeker. Na betaling van uw opdracht ontvangt u de testkit thuis, met instructies en een retourenvelop voor het inzenden van het monster. De testkit vult u thuis. U stuurt het via de retourenvelop naar het lab, gewoon door het op de brievenbus te doen. Na 2 weken ontvangt u de testresultaten in uw digitale omgeving. Zo kunt u de testresultaten inzien en downloaden.

Hoe ziet de rapportage eruit?

De rapportage bestaat uit een serie laboratoriumresultaten en een uitgebreide uitleg. Klik hier voor een voorbeeld rapportage.

Waar kan ik terecht met vragen over de uitslag?

De rapportage bevat een uitgebreide toelichting. Toch kan het zijn dat u er vragen over heeft. Bespreek deze met uw eigen arts. Deze kan eventueel contact met ons opnemen. U kunt er ook voor kiezen om uw testuitslag te bespreken met een ervaren behandelaar uit ons netwerk. Wij kunnen u in contact brengen. De kosten voor zo’n speciaal uitleg-consult liggen tussen €30 en €50.

Hoe kan ik met de uitslag mijn voordeel doen?

Als uw analyse verbeterkansen laat zien, is de rapportage de ideale basis voor gepersonaliseerde microbioomtherapie. Dat is op recept van een arts, bereid door een apotheker. 

Wat is gepersonaliseerde microbioomtherapie?

Dat is microbioomverbetering  specifiek voor uw microbioom, afgaande op onder meer uw specifieke klachten en uw gemeten microbioom. Dat gebeurt op recept van een arts, bereid door een apotheker. Klik hier voor meer informatie. 

StartersessieMeld u aan voor de Microbiome Center starterssessie

Bedankt voor uw aanmelding!

IntervisieMeld u aan voor de Microbiome Center Intervisie

Bedankt voor uw aanmelding!