fbpx

Uitleg MC netwerk: Clienten

 

Voor gebruikers met vragen staat hieronder aanvullende uitleg. Mocht u ook daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Uitleg voor cliƫnten: de belangrijkste functies

Aanvullende uitleg voor artsen:

Als arts ziet u een lijst met alle patienten die u toegang tot hun dossier hebben verleend.

Knop Toevoegen client: als u een client behandelt die nog geen account heeft, kunt u voor deze patient direct een account aanmaken. U geeft uw client dan een wachtwoord mee dat uw client na afloop van uw consult kan aanpassen, waardoor deze als enige het account kan bereiken.

Knop Bestaande client: Als u een patient wilt behandelen die u niet in uw lijst terugziet, kunt u met deze patient dossier-toegang vragen door te klikken op de knop rechtsboven. De betreffende client ontvangt dan een verzoek om u toegang te geven tot diens dossier. Nadat deze het verzoek heeft goedgekeurd, ontvangt u daarvan een emailbericht.

Bovenaan de lijst staat een zoekfunctie tot uw beschikking. Als u in het zoekveld tekst invoert en u klikt op “zoeken”, wordt de lijst beperkt tot de items die overeenkomen met uw zoektekst. Dat kan een naam of een deel van een naam zijn. Als u daarna klikt op “opnieuw”, wordt de selectie opgeheven en ziet u de complete lijst weer.

Rechts bij elk item van de lijst ziet u actie-buttons. De button “pennetje” stelt u in staat om een item te bewerken, de button “oogje” stelt u in staat om de detailpagina van het item te bekijken. Als u daarna weer klikt op de knop “terug naar clienten”, komt u weer terug bij de clientenlijst.

StartersessieMeld u aan voor de Microbiome Center starterssessie

Bedankt voor uw aanmelding!

IntervisieMeld u aan voor de Microbiome Center Intervisie

Bedankt voor uw aanmelding!