fbpx

Medische webinar-videos voor artsen

Er is een enorme hoeveelheid  wetenschappelijke publicaties maar veel behandelaars hebben niet de tijd om die uitgebreid te lezen. Om de groeiende kennis toch voor professionals te ontsluiten, werken we aan een serie korte videos waarin de jongste wetenschappelijke inzichten beknopt worden uitgelegd.

 

Akkermansia

Hier vindt u een korte samenvatting van een webinar over een belangrijke stam in darmgezondheid, vooral voor de gezondheid van de mucuslaag: de Akkermansia municiphilia.

Evidence-based & personalized medicine

Hier vindt u de opname van het webinar dat uitlegt hoe onze microbioombehandelingen de verbinding maken tussen evidence-based medicine (EBM) en personalized medicine (PM).

Vaginale ovules

Nog lang niet alle medici zijn zich bewust van het grote belang van een gezond vaginaal microbioom. Hier vindt u een uitleg over het vaginale microbioom, en over de mogelijkheid om de gezondheid met unieke ovules te verbeteren.

Webinars en bijeenkomsten

Wilt u meer weten dan in de korte videos wordt verteld? Bezoek dan onze fysieke of digitale kennisbijeenkomsten. Het niveau van varieert van oriënterende beginner tot ervaren microbioombehandelaar.

Bent u nog niet aangesloten?

Maak gebruik van de mogelijkheid om u als behandelaar aan te sluiten bij het Microbiome Center.

StartersessieMeld u aan voor de Microbiome Center starterssessie

Bedankt voor uw aanmelding!

IntervisieMeld u aan voor de Microbiome Center Intervisie

Bedankt voor uw aanmelding!