fbpx

Medische webinar-videos voor artsen

Er is een enorme hoeveelheid  wetenschappelijke publicaties maar veel behandelaars hebben niet de tijd om die uitgebreid te lezen. Om de groeiende kennis toch voor professionals te ontsluiten, werken we aan een serie korte videos waarin de jongste wetenschappelijke inzichten beknopt worden uitgelegd.

 

SIBO

Zonder het te weten hebben veel mensen last van Small Intestinal Bacterial Overgrowth, kortweg SIBO. Dit webinar belicht diagnose en behandeling.

Webinar SIBO

 

Huid

De inzichten in relaties nemen snel toe; experts spreken van een huid- darm as. In dit webinar worden de vele relaties belicht.

Webinar Huid

 

Allergie

Allergische klachten zijn zeer vaak verweven met de werking van het microbioom. In dit webinar worden de vele relaties belicht.

Webinar Allergie

 

Histamine

Weinig behandelaars zijn zich bewust van de brede systemische werking van deze stof in het lichaam, en van het grote rol van het microbioom daarbij. In die webinar wordt het genuanceerde verhaal in de volle breedte uiteengezet.

Samenvatting Histamine

 

Akkermansia

Hier vindt u het webinar over een belangrijke stam in darmgezondheid, vooral voor de mucuslaag: de Akkermansia municiphilia.

Samenvatting Akkermansia

Vaginaal microbioom

Nog lang niet alle medici zijn zich bewust van het grote belang van een gezond vaginaal microbioom. Hier vindt u een uitleg over het vaginale microbioom, en over de mogelijkheid om de gezondheid met unieke ovules te verbeteren.

Samenvatting Ovules

Building blocks

MyOwnBlend, het gepersonaliseerde preparaat, is opgebouwd uit verschillende bouwstenen, elk gebaseerd op wetenschappelijke conclusies. In dit webinar wordt uitgelegd welke er zijn en hoe deze effectief kunnen worden ingezet.

Webinar Building blocks

 

Learnings from 7000+ patients

Als netwerk van behandelaars leren we van de ervaringen en data die alle behandelaars samen genereren. De analyse van de praktijkervaringen delen wij in webinars met alle deelnemende behandelaars, zodat de behandelingen door samenwerking steeds effectiever worden.

Webinar Learnings from 7000+ patients

 

Evidence-based & personalized medicine

Hier vindt u een samenvatting van het webinar dat uitlegt hoe onze microbioombehandelingen de verbinding maken tussen evidence-based medicine (EBM) en personalized medicine (PM).

Samenvatting EBM

Webinars en bijeenkomsten

Wilt u meer weten dan in de korte videos wordt verteld? Bezoek dan onze fysieke of digitale kennisbijeenkomsten. Het niveau van varieert van oriënterende beginner tot ervaren microbioombehandelaar.

Bent u nog niet aangesloten?

Maak gebruik van de mogelijkheid om u als behandelaar aan te sluiten bij het Microbiome Center.

StartersessieMeld u aan voor de Microbiome Center starterssessie

Bedankt voor uw aanmelding!

IntervisieMeld u aan voor de Microbiome Center Intervisie

Bedankt voor uw aanmelding!