fbpx

Uitleg van het MC netwerk: Facturen

 

Voor gebruikers met vragen staat hieronder aanvullende uitleg. Mocht u ook daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Op deze pagina ziet u een lijst met al uw facturen. Als dat er slechts één is, ziet u slechts één regel in deze lijst. Waarom: u ziet alleen uw eigen facturen, als arts of als client.

Op elke factuur staat vermeld op welke client deze betrekking heeft, en door welke arts de betreffende behandeling is uitgevoerd. Ten behoeve van eventuele correspondentie met een (zorg)verzekeraar staan van de betreffende arts ook de registratiecodes vermeld die de arts heeft opgegeven.

Bovenaan de lijst staat een zoekfunctie tot uw beschikking. Als u in het zoekveld tekst invoert en u klikt op “zoeken”, wordt de lijst beperkt tot de items die overeenkomen met uw zoektekst. Dat kan een naam of een deel van een naam zijn. Als u daarna klikt op “opnieuw”, wordt de selectie opgeheven en ziet u de complete lijst weer.

Rechts bij elk item van de lijst ziet u actie-buttons. De button “oogje” stelt u in staat om de detailpagina van het item te bekijken. De printer button (in de kolom “actie”) stellen u in staat om de factuur te printen. Dat is de factuur die u eventueel kunt gebruiken als u uw kosten elders wilt declareren.

Als u daarna weer klikt op de knop “terug / home“, komt u weer terug bij de overzichtslijst.

StartersessieMeld u aan voor de Microbiome Center starterssessie

Bedankt voor uw aanmelding!

IntervisieMeld u aan voor de Microbiome Center Intervisie

Bedankt voor uw aanmelding!