fbpx

MiSense: Self Survey uitleg voor artsen

 

Voor gebruikers met vragen staat hieronder aanvullende uitleg. Mocht u ook daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Als arts kunt u een nieuwe Survey aan de lijst toevoegen. Dat kan door te klikken op de knop “Toevoegen Survey”  rechts boven de lijst. Daar doorloopt u de volgende stappen.

1. Selecteer de client waarvoor de survey bedoeld is. U kunt alleen een survey klaarzetten voor uw eigen patienten, en bij het selecteren ziet u al uw patienten in een dropdown lijst. Als u in deze lijst gaat typen, ziet u vanzelf de patienten die met uw getypte letters overeenkomen.

2. Selecteer de vraag groep, dat is de groslijst waaruit u vragen wilt gebruiken. Als het om eem microbioom-vraagstelling gaat, adviseren wij u de vragenlijst “Microbiome Center” te gebruiken.

3. Bepaal de startdatum voor de survey. Als u in het invul-vak gaat staan, ziet u een kalender opkomen waarin u de datum kunt kiezen. U kunt géén datum in het verleden selecteren.

4. Bepaal de einddatum voor de survey. Als u in het invul-vak gaat staan, ziet u een kalender opkomen waarin u de datum kunt kiezen. 

(het herinneringen-interval kunt u op 3u laten staan voor de meeste surveys. Als u de vragen eenmaal per dag wilt stellen, selecteer dan 24u als interval) 

5. Selecteer de relevante vragen door aan te vinken wat u wenst. U kunt er maximaal 12 selecteren. Er zijn drie soorten: (a) initials / initiële vragen, deze zijn altijd noodzakelijk, (b) vragen uit de groslijst en (c) één zelf-gedefinieerde vraag. 

6. Geef aan wat de centrale klacht of vraagstelling van uw client is in deze survey. Dat zal de vraag zijn waar de rapportage dan op ingericht wordt. U selecteert de centrale klacht uit de vragen die u zojuist heeft aangevinkt. Als het nodig is kunt u eventueel een tweede centrale vraag kiezen.

7. Met de groene knop “opslaan en publiceer” plaatst u de survey in het systeem en vanaf dat moment is de survey bereikbaar voor uw client.

Onderstaand een uitlegblad met overzicht van de genoemde stappen.

Hier een korte uitleg voor clienten over het waarom van zo’n Survey. Uitgelegd wordt o.a. waarom zij er een groot belang bij kunnen hebben. MiSense – Self Survey App

Hier de instructie voor het aanmaken van een Survey voor een client.MiSense – Self survey uitleg arts – jan2021

StartersessieMeld u aan voor de Microbiome Center starterssessie

Bedankt voor uw aanmelding!

IntervisieMeld u aan voor de Microbiome Center Intervisie

Bedankt voor uw aanmelding!