fbpx

MiSense, de Self Survey

 

Voor gebruikers met vragen staat hieronder aanvullende uitleg. Mocht u ook daarna nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Op deze pagina ziet u een lijst met uw Self surveys, uw vragenlijsten. Als dat er slechts één is, ziet u slechts één regel in deze lijst. Waarom: u ziet alleen de Self surveys waar u rechten voor heeft, als arts of als client.

Als u arts bent, kunt u een nieuwe Survey aan de lijst toevoegen. Dat kan door te klikken op de knop “Toevoegen survey” die voor artsen te zien is rechts boven de lijst.

Bovenaan de lijst staat een zoekfunctie tot uw beschikking. Als u in het zoekveld tekst invoert en u klikt op “zoeken”, wordt de lijst beperkt tot de items die overeenkomen met uw zoektekst. Dat kan een naam of een deel van een naam zijn. Als u daarna klikt op “opnieuw”, wordt de selectie opgeheven en ziet u de complete lijst weer.

Rechts bij elk item van de lijst ziet u actie-buttons. De button “oogje” stelt u in staat om de detailpagina van het item te bekijken. De download button (in de kolom “uitslag”) stelt u in staat om na afloop van een survey het bestand te downloaden (JSON formaat) waarin alle survey gegevens zijn verzameld.

Als u daarna weer klikt op de knop “terug / home“, komt u weer terug bij de overzichtslijst.

Als u client bent en uw arts heeft een Survey voor u klaargezet, gebruikt u deze survey op uw smartphone via de gratis appMCNL“.

Hier een korte uitleg over het waarom van zo’n Survey. MiSense – Self Survey App

Hier de instructie voor het gebruik van de Survey. Hoe start ik MiSense – de Self survey – jan2021

StartersessieMeld u aan voor de Microbiome Center starterssessie

Bedankt voor uw aanmelding!

IntervisieMeld u aan voor de Microbiome Center Intervisie

Bedankt voor uw aanmelding!